32° / 20° Núvols

Sanaüja presenta a la ciutadania l’aplicació VILACONNECT

A través de l’aplicació mòbil Vilaconnect es pretén arribar a tots els indrets del municipi per donar visibilitat a les notícies, agenda i informació de l’Ajuntament.

DIMECRES 26 FEBRER 2020

Amb l’objectiu de posar solució a algunes de les problemàtiques del consistori com són la poca visibilitat comunicativa i la manca de recursos per fer arribar la informació als veïns i veïnes del municipi, Sanaüja presenta una campanya per dinamitzar l’aplicació mòbil “Vilaconnect”, una eina per rebre notificacions al mòbil de les novetats i actualitat de l’Ajuntament.

La campanya es tracta d’un vídeo de menys de mig minut de duració per difondre a tots els indrets del municipi i donar a conèixer aquest recurs comunicatiu a la ciutadania amb l’objectiu de que tothom n’acabi fent ús.

D’aquesta manera Sanaüja millora la seva bossa de serveis d’atenció ciutadana, mantenint informats als seus veïns d’una manera ràpida i directa i donant  a conèixer els moviments del municipi a la resta de la comarca.

La campanya de dinamització de l’aplicació “Vilaconnect” s’ha fet conjuntament entre l’ajuntament i el Consell Comarcal i, respecte l’aplicació en sí, està disponible per dispositius  Android i IOS i també permet seguir l’actualitat del Consell Comarcal.