32° / 20° Núvols

Sanaüja celebra la VII edició del Flea Market

El proper dissabte 2 de setembre de 2023, de 16:00 a 20:30, la emblemàtica Plaça Major de Sanaüja es convertirà en l'epicentre d'una experiència única. El tan esperat Flea Market Sanaüja, que celebra la seva setena edició enguany, tornarà a omplir d'energia i color aquest racó de La Segarra. Amb gairebé la totalitat dels espais disponibles ja reservats, aquest estimat esdeveniment de segona mà i productes locals s'ha consolidat com el punt culminant de l'estiu a la comarca.

DIMARTS 22 AGOST 2023

El Flea Market Sanaüja és molt més que un simple mercat. És un lloc de trobada, una oportunitat de connectar amb la comunitat, i una finestra a la riquesa dels productes de la terra de proximitat. Gent del poble, estiuejants, turistes i firaires de tot Catalunya ja han confirmat la seva participació, que enguany compta amb el suport de patrocinadors destacats com bonÀrea Telecom i Farmàcia Rosa Cinca de Guissona.

Les parades de roba, complements i objectes de segona mà oferiran articles que encara poden tenir una segona vida. Pels aficionats a la lectura i la música, el mercat és una oportunitat perfecta per adquirir lectures i CDs a bon preu. A més, els visitants podran aprofitar la visita per omplir la nevera i el rebost amb productes autòctons, com els exquisits Formatges ecològics Aubegueta de Biosca i les Cerveses Artesanes Bripau. Aquest esdeveniment no només promou l'economia circular i la sostenibilitat, sinó que també impulsa l'orgull local i el suport a les iniciatives comunitàries.

Les piscines municipals de Sanaüja estaran obertes dissabte 2 de setembre, els visitants poden passar el dia a Sanaüja esmorzant a un dels bars del poble, aprofitar els últims raigs de sol de l’estiu a la piscina, fent aperitiu i dinant a un dels restaurants de la zona i visitar el Flea Market per la tarda.

El suport del nou equip de govern de l'Ajuntament de Sanaüja és clau per a l'èxit d'aquest esdeveniment. La regidoria de Turisme i Cultura, sota la direcció del compromès Fredi Bentanachs i amb el recolzament de la nova alcaldessa Maria Casoliva, s'ha unit amb l'entusiasta equip de Junts per Sanaüja i el grup de joves Els Espigats per impulsar activitats culturals que dinamitzin la vida del poble.

Els venedors participants han identificat diversos motius per participar en aquest esdeveniment. La creixent consciència sobre la sostenibilitat i l'interès per l'economia circular s'han alineat amb la filosofia del Flea Market Sanaüja, on la reutilització i la reducció de la compra impulsiva són valors fonamentals. A més, aquest esdeveniment contribueix a "fer poble", aportant vitalitat i atractiu a la localitat i també posant Sanaüja en el mapa com una destinació d'interès per a aquells que busquen experiències autèntiques.

En definitiva, el Flea Market Sanaüja, amb la seva setena edició, promet superar totes les expectatives. El 2 de setembre, la Plaça Major serà el lloc on la diversió, la cultura i la comunitat es fusionaran en una experiència inoblidable. No us perdeu aquesta oportunitat de formar part d'un esdeveniment que no només celebra les arrels locals, sinó que també abraça la innovació i el canvi positiu.