32° / 20° Núvols

La 6a edició del Flea Market omple la Plaça Major de Sanaüja de gom a gom

El dissabte 27 d'agost es va celebrar la 6a edició del Flea Market Sanaüja amb un gran èxit de convocatòria. Més de 400 persones van omplir la Plaça Major del poble atretes per la gran varietat de parades participants

Més de 400 persones van omplir la Plaça Major del poble atretes per la gran varietat de parades participants
Més de 400 persones van omplir la Plaça Major del poble atretes per la gran varietat de parades participants

DIMECRES 31 AGOST 2022

La sisena edició del Flea Market de Sanaüja va comptar, entre altres, amb parades de pastissos, galetes sense gluten fetes fetes a casa i crêpes fetes al moment, talla de fusta en directe, formatges ecològics Aubagueta, productes de la terra de Lo Petit Rebost, servei d'esmolar ganivets i nombroses parades d’objectes de segona mà. Tot plegat, amenitzat amb música i bon ambient. Malgrat les tempestes que la comarca va patir els dies anteriors, el temps va acompanyar i va ser un dia de sol i altes temperatures.

Entre els assistents, va haver-hi una familia de València, allotjats a Palouet, que va saber del Flea Market a través d'internet i dels portals de turisme de la Segarra. També va assistir-hi una enamorada de la Segarra, la Patrícia (a instagram @viulasegarra), que va venir a interessar-se pel Flea. Molts assistents van aprofitar per passar el dia a Sanaüja, anant a les piscines, i dinant als restaurants del poble (Torre Combelles, La Mallola i al Bar La Volta i Bar Joanet). Entre les vendes destacades: un set d'Scalextric de fa 55 anys, un pack de més de 50 CDs de música variada i un parell de sabatilles esportives Jordan.

A nivell organitzatiu, l'esdeveniment va ser impulsat per Imma Salmerón, professional de l’organització d’esdeveniments que estiueja a Sanaüja des de petita, i el grup de joves Els Espigats, que des de fa un any organitzen activitats per dinamitzar la vida social del poble amb activitats com caminades, cinema a l'aire lliure, classes de ball o sopars populars. Els cartells van ser dissenyats pel sanaügí Jordi Bibià i els encarregats del màrketing, amb poc pressupost, però molta creativitat, van aconseguir més de 90 seguidors en pocs dies al compte d’Instagram del Flea Market. Tant l'Ajuntament de Sanaüja com el Bar La Volta van estar implicats en l'organització, aquest últim oferint una consumició gratuïta a tots els venedors. Sofía Busky, encarregada del Bar La Volta va expressar la voluntat de contribuïr amb el Flea i tots els seus participants.

El Flea Market de Sanaüja suposa una oportunitat per socialitzar, donar una segona vida als objectes de segona mà que ja no fem servir, potenciant així l'economia circular, i activar la vida social del poble.

Galeria d'imatges