32° / 20° Núvols

L’ajuntament dels Sanaüja participa en la campanya “Tornarem”

Representants polítics de la comarca de la Segarra elaboren un vídeo per transmetre un missatge d’ànim a la població en la darrera fase de confinament.

DIMECRES 06 MAIG 2020

Amb la finalitat d’apropar-se a la població en la recta final del confinament, diversos representants polítics dels ajuntaments de La Segarra han participat en un vídeo, elaborat pel Consell Comarcal, on es fa un crit d’esperança de cara al retorn a la normalitat.

Els participants en aquesta iniciativa encoratgen als conciutadans a recuperar les tradicions i costums dels seus municipis i, en el cas de Sanaüja, diverses representants polítiques, posa el focus d’il·lusió i esperança en el gaudir de les tradicions i costums de la vila, que tornaran amb un valor afegit per tothom, valorant aquelles petites coses del dia a dia.

Diuen que la comunicació és la millor manera per crear lligams més forts i avui diferents representants polítics s’han unit en una sola veu per tornar a donar vida als carrers, a les places i als petits racons dels nostres municipis