Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació relativa a l'obertura de les piscines

Les instal·lacions requereixen actuacions al sistema de filtratge de l'aigua, incloses les que diu la inspecció de sanitat corresponent al vas i especialment aquest any degut al Covid 19

DIMARTS 16 JUNY 2020

Benvolguts veïns i veïnes:


El que hem viscut els darrers mesos ens ha portat a valorar molt més el que tenim a Sanaüja. Cal mantenir els serveis actius, tant el comerç com la bona entesa entre els sanaügencs i sanaügenques.

A causa de la inquietud manifestada pels veïns, donem resposta a les preguntes rebudes.

Un cop reiniciada l'activitat de les empreses, es va procedir a examinar les instal·lacions de les piscines per obrir-les i fer la licitació del servei. Els tècnics han dit que cal revisar totalment el sistema de filtratge de l'aigua i fer les reparacions oportunes, incloses les que diu la inspecció de sanitat corresponent al vas i especialment aquest any degut al Covid 19. Cal tenir en compte que s'ha d'actuar seguint el marge de temps indicat entre una reparació del filtratge i del vas per obtenir bons resultats. Fins que tot això quedi solucionat les piscines romandran tancades.

Als dipòsits d'aigua potable, des de fa uns dies hi ha una fuita continuada que només ens deixa tenir el 20% de la capacitat acostumada. Per tot això aquí esmentat s'ha contactat amb les empreses especialitzades per fer les reparacions i tenir garantit aquest servei bàsic.

Es prioritzarà la salut, el subministrament d'aigua i la seguretat per davant de tot.

Aquest comunicat d'avui és també un clam al respecte i a la convivència. La reincorporació a la vida quotidiana per fases no ens ha de portar a deixar de prendre les mesures adequades i seguir les indicacions de salut, malgrat això pugui impedir si és el cas, l'obertura de les piscines. Servei que volem mantenir actiu un cop resolt tot l’esmenta’t .