Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebren la 17a edició de la cursa de muntanya de l’Alta Segarra

El bon temps ha acompanyat la 17a edició de l’Alta Segarra – cursa de muntanya, que ha tingut lloc aquest diumenge, 8 d’octubre a Sanaüja. Més de 300 persones han participat a les curses, organitzades pels Centres excursionistes de la Segarra i Guissonenc. Cursa infantil, caminada i cursa de 10 quilòmetres i mitja marató.

DIMARTS 10 OCTUBRE 2023

Així, la Mitja Marató, 24,3 Km i 1.100 metres de desnivell, ha estat guanyada per Mavi Gil en categoria femenina, del Centre excursionista del Solsonès amb un temps de 2 hores i 49 minuts. Pel que fa als homes, el guanyador ha estat Ferran Rosell del club Trialerus de Torà amb 2 hores i 26 minuts.

Pel que fa a la segona distància, la cursa del 10,3 km i 450 metres de desnivell, el primer lloc ha estat per la corredora del Centre excursionista de la Segarra Judit Verdés amb 1 hora i 4 minuts. En homes s’ha emportat la victòria el Sanaügenc Xavier Balagué amb poc més de 48 minuts.

Per últim, a les diverses curses infantils dinamitzades pel Consell esportiu de la Segarra han pres part més d’una cinquantena d’infants que han cobert diferents distàncies en funció de la seva edat pels carrers del poble.

Un any més Sanaüja ha demostrat que és referent en el Trail running a les comarques lleidatanes organitzant una de les proves més veteranes d’aquest esport a les comarques de Lleida.