Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats a Sanaüja amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona l’Ajuntament de Sanaüja vol sensibilitzar i visibilitzar la igualtat de gènere, i és per això que hem organitzat una activitat pel diumenge 10 de març.

Activitats per al 8 de març
Activitats per al 8 de març

DILLUNS 04 MARÇ 2024

Es tracta de la representació de dues obres de teatre per a públics diferents, a les 17 h tindrà lloc l’espectacle POETICONTES adreçat a nens i nenes a partir de 3 anys i a les 19h el STAND-UP MONÒLEGS per públic adult.

Tindrà lloc al Local Social i l’entrada és gratuïta i lliure.

La companyia "Espectacles Xavi Demelo" ens presentarà les dues obres.

Sinopsi Poeticontes: Un conta contes que inventa històries inabastables i una poeta que somia versos sense colors es troben a l’escenari per transmetre al seu petit gran públic tot el seu entusiasme… El problema és que el conta contes és una mica desastre i la poeta un xic massa mandona, però tots dos trobaran la fòrmula per confluir en una cosa que tenen en comú: l’amor per les paraules.

Sinopsi Stand-up monòlegs: Què fa un contacontes català quan li falla l’actriu de l’espectacle? Cancel·larà la funció? Ni de bon tros. Sense pensar-s’ho dues vegades aprofitarà la seva posada en escena per realitzar un càsting entre el públic femení i solucionar així la papereta (i també poder cobrar, és clar). S’atrevirà alguna de les dones a llançar-se a la piscina en qualitat de suplent? Només una madrilenya, asseguda a la quarta fila, actriu i cantant frustrada, serà capaç d’impressionar al nouvingut caçatalents amb la seva poesia guerrillera i inusual.

Us hi esperem!